شبكة و منتديات تولف أن آر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

تشيز كيك بالفرولة

اذهب الى الأسفل

 تشيز كيك بالفرولة Empty تشيز كيك بالفرولة

مُساهمة من طرف الامبراطورة الخميس يناير 24, 2013 12:19 pm

 تشيز كيك بالفرولة FotoFlexer_Photo
 تشيز كيك بالفرولة Strawberries+INA12
 تشيز كيك بالفرولة ALL+PICTURES2  تشيز كيك بالفرولة Strawberry+cheesecake8! تشيز كيك بالفرولة Sc
المقادير

القاعدة من البسكوت و تتطلب
باكتة كبيرة بسكوت مارى مطحون
معلقتين سكر
معلقتين زبدة سايحة


الحشوةاو الطبقة العلوية

1 كيلو زبادى معلق مصفى فى شاشة لمدة 24 ساعة عشان يفصل عنه الميه

250 مللى كريمة لبانى او كريم تشيز (جبنة بالقشطة خالية من الملح)

4 او 5 معالق سكر

ورقة جيلاتين مدوبة فى 1/4 كوب ماء او اقل

200 جرام فراولة و شيلى منهم كام واحدة عشان التزين

 تشيز كيك بالفرولة Strawberry+cheesecake7
الطريقة

قاعدة البسكوت

اضربى البسكوت مع السكر فى الكبة و معاهم الزبدة
افرديها فى قالب الكيكة و اضغطى عليهم عشان يتكبسوا كويس
دخليها التلاجة 30 دقيقة


الحشوة


اضربى الزبادى المصفى مع الفراولة مع السكر مع الجيلاتين المدوب فى الماء

اضربى الكريمة اللبانى لغاية لما تنفش
و اخلطيها مع خليط الزبادى و الفراولة بدون ماتطلعى الهوا منها يعنى بالراحة مش بالجامد

طلعى القاعدة المعمولة من البسكوت من التلاجة و صبى الخليط عليها
و خليها فى التلاجة تجمد لمدة 5 ساعات على الأقل
 تشيز كيك بالفرولة Str+cheesecake2
 تشيز كيك بالفرولة Str+cheesecake1



 تشيز كيك بالفرولة Str+cheesecake... تشيز كيك بالفرولة Strawberry+cheesecake5

ممكن تزينيها بالفراولة و تكون مقطعة شرائح
الامبراطورة
الامبراطورة
عضو Golden
عضو Golden

عدد المساهمات : 7679
نقاط المنافسة : 57093
الجوائز : المركز الثالث
التقييم و الشكر : 0
تاريخ التسجيل : 17/01/2013

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى