كبـدة العجــل بالصلـصة
صفحة 1 من اصل 1
كبـدة العجــل بالصلـصة
كيلو
كبده عجل - سمن " لأجل الصلصة " - ربع رطل ماء - فنجان زبدة - فنجان دقيق -
بصلة صغيرة مفرومة - خيارتان - قشة مخللة و مخروطة خرطاً كبيرة - 3 ملاعق
كبيره خل - ملح - فلفل - بهار .
- أغسلى الكبده و نشفيها تماماً و قطعيها قطع منتظمة .
- أخلطى الدقيق بنصف ملعقة ملح صغيرة ورشة فلفل و تبلى فيها الكبدة .
- ضعى البصل و الخل و الخيار والمخلل فى حلة صغيرة و أغليها على النار لمدة عشر دقائق و تستمر ساخنة .
- حمرى الكبده فى السمن الساخن حتى تحمر تماماً تم تستخرج و أتركيها ساخنة .
- صفى السمن الموجود فى الطاسة و أحتفظى بالرواسب و ضيفى الزبدة و لما تسخن ضيفى الدقيق و قلبى حتى يحمر .
- ثم ضيفى الماء والملح والفلفل و قلبى حتى يغلى مدة خمس دقائق ثم يضفى .
- ضيفى إليه الخل المخلوط بالبصل و الخيار المخلل .
رتبى الكبدة فى طبق ساخن و صبى حولها الصلصة و قدميها ساخنة .
الامبراطورة- عضو Golden
- عدد المساهمات : 7679
نقاط المنافسة : 57092
الجوائز :
التقييم و الشكر : 0
تاريخ التسجيل : 17/01/2013
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى