آلتوفي على الطرييقه الإيطآليييه ..||..
3 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
آلتوفي على الطرييقه الإيطآليييه ..||..
السلام عليكم ورحمه الله وبركـــــآآته
المقادير:
رقائق شكولاته حوالى 170 جرام - كوب سكر
- 2/1 كوب لوز مقشور انصاف -
معلقه فانيليا - 8/1 ملعقه ملح -
1 كوب زبده
...........................................
فى حله صغيره نسخن الزبده بس خلى
بالكم ان الكميه راح تتضاعف لذلك نقوا
اوانى متسعه للتوفى
على نار هادئه نحط الزبده معاها السكر
والملح ونضيف 2 ملعقه ماء كبار خليكى
صبوره انتبهي تعلى النار على التوفى
بعد ما الزبده تسخن والسكر يذوب على النار
شويه وتقلي فى الصوره الزبده شكلها
بيفور وهو المقصود عشان نطير الماء
الموجود فى الزبده
اول لما الماء اللى فى الزبده ما يتبخر
لون المزيج بيبتدي يتغير
الشطاره انك تشيلى المزيج من على النار
قبل درجه حرارته ما تتعدى 300 فهرنهيت
"طبعا الى عندهم ترمومتر بيساعد جدااا
فى ضبط التوفى"
بعد ما يصل للون الى فى الصوره ابعديه
عن النار وضيفى الفانيليا
افردى التوفو بسرعه على ورقه زبد مفروشه
فى طبق فرن وبسرعه ساويه لانه
بيتشكل اسرع مما تتصورى
رشى الوجه باللوز المقشور والمحمص
منقووول لاجل عيونكم ^^
المقادير:
رقائق شكولاته حوالى 170 جرام - كوب سكر
- 2/1 كوب لوز مقشور انصاف -
معلقه فانيليا - 8/1 ملعقه ملح -
1 كوب زبده
...........................................
فى حله صغيره نسخن الزبده بس خلى
بالكم ان الكميه راح تتضاعف لذلك نقوا
اوانى متسعه للتوفى
على نار هادئه نحط الزبده معاها السكر
والملح ونضيف 2 ملعقه ماء كبار خليكى
صبوره انتبهي تعلى النار على التوفى
بعد ما الزبده تسخن والسكر يذوب على النار
شويه وتقلي فى الصوره الزبده شكلها
بيفور وهو المقصود عشان نطير الماء
الموجود فى الزبده
اول لما الماء اللى فى الزبده ما يتبخر
لون المزيج بيبتدي يتغير
الشطاره انك تشيلى المزيج من على النار
قبل درجه حرارته ما تتعدى 300 فهرنهيت
"طبعا الى عندهم ترمومتر بيساعد جدااا
فى ضبط التوفى"
بعد ما يصل للون الى فى الصوره ابعديه
عن النار وضيفى الفانيليا
افردى التوفو بسرعه على ورقه زبد مفروشه
فى طبق فرن وبسرعه ساويه لانه
بيتشكل اسرع مما تتصورى
رشى الوجه باللوز المقشور والمحمص
منقووول لاجل عيونكم ^^
عنيدة الشارجه- عضو نشيط
- عدد المساهمات : 66
نقاط المنافسة : 4138
التقييم و الشكر : 0
تاريخ التسجيل : 11/08/2010
العمر : 29
رد: آلتوفي على الطرييقه الإيطآليييه ..||..
يمي يمي شكله حلوووو
تسلمين اختي ع الوصفه ^^
تسلمين اختي ع الوصفه ^^
دلوعة العين- عضو مشارك
- عدد المساهمات : 37
نقاط المنافسة : 4138
التقييم و الشكر : 0
تاريخ التسجيل : 09/08/2010
العمر : 36
رد: آلتوفي على الطرييقه الإيطآليييه ..||..
مشكوووؤرة غلااايه ع المرور
وربي لاا هانج
وربي لاا هانج
عنيدة الشارجه- عضو نشيط
- عدد المساهمات : 66
نقاط المنافسة : 4138
التقييم و الشكر : 0
تاريخ التسجيل : 11/08/2010
العمر : 29
رد: آلتوفي على الطرييقه الإيطآليييه ..||..
يسلموووو
على الموضوع
طرح جمييييل
على الموضوع
طرح جمييييل
جروح الوافيه- عضو V!P
- عدد المساهمات : 470
نقاط المنافسة : 4138
التقييم و الشكر : 0
تاريخ التسجيل : 20/08/2010
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى